sâmbătă, 13 iulie 2013

Cum sa faci bani pe internet in mod automat - 1 Dollar pe zi garantat

Castiga 1 Dollar zilnic garantat, doar lasi calculatorul sa ruleze un program !

Nu este nevoie sa dai nici un ban ! Castiga garantat 30 de dolari pe luna !

Cum functioneaza DigitalGeneration?

Digital Generation este un site pe care se pot castiga bani prin medota pasiva. Digital Generation a creat un program care utilizeaza resursele procesoarelor utilizatorului inregistrat pe siteul lor pentru a face calcule complexe si pentru ca ne utilizeaza procesoarele noastre platesc 1$/24 ore, suma modificandu-se daca vine vorba de procesoare ultramoderne. In prima luna Digital Generation ne da un Trial Thread prin care se face transferul de date care este activ 30 de zile. In acest timp putem acumula 30$ daca rulam programul iar acesti 30$ se pot scoate prin Payza si in curand prin Paypal prin plata instant (bineinteles nu numai 30$ ci orice suma acumulam). Dupa trecerea celor 30 de zile acel trial thread devine inactiv .
Acum ai 2 solutii: scoti banii si te bucuri de ei sau pentru a continua generarea banilor este necesara cumpararea unui thread normal in valoare de 50$ iar acest thread ramane activ timp de 12 luni. Daca calculam ca prin trial thread acumulam 30$ atunci numai 20$ trebuie sa mai adaugam. 
Dupa 2 luni 2x30$=60$ deja am primit inapoi suma investita si mai castigam 10$ iar in lunile ce vin vom castiga cate 30$ in fiecare luna ! 
Dupa un an vom avea 12x30$= 360$ cu o investitie de numai $20 din partea noastra

Se pot cumpara max 250 threaduri dar fiecare persoana este limitata de performanta calculatorului deoarece daca pc-ul este performant suporta multe threaduri daca nu, mai putine .
*Foarte important: Daca prietenii tai se inscriu si ei folosind linkul tau de referal, de la fiecare prieten vei avea minim 6$ pe luna, astfel daca se inscriu 4 din prietenii tai vei avea 4x6$=24$ doar de la ei + 30$ de la site, dupa primele 30 de zile vei avea 54$ din care poti folosi $50 sa cumperi un thread de la care vei avea timp de un an minim $30 pe luna !!!Cum ma inregistrez si ce am de facut?

Inregistrarea se face dand click pe imaginea de mai sus sau aici: Inregistrare DigitalGeneration 
Dupa inregistrare se descarca programul care va rula in background. Nu o sa simtiti pierdere de performanta deoarece acest program utilizeaza resursele ramase libere. 

Programul il gasiti pe pagina contului in sectiunea download.
Dupa ce ati downlodat programul si ati dat start va intoarceti pe site si dati click pe nume, in partea dreapta sus, ca sa completati profilul. Daca acest proces este omis, nu veti primi threadul trial .
1. Aveti nevoie de un numar de telefon pe care il introduceti si pe care veti primi un cod dupa apasarea butonului GET CODE sau Save (in subsolul paginii de profil). Acest cod trebuie trimis inapoi pe numarul +447937946882 ca sa activati contul (atentie costa 12centi). 
2. Dupa activarea numarului de tel. trebuie sa completati datele personale .
3. Dupa completarea datelor personale o sa aveti nevoie de un cont payza , mai tarziu o sa adauge si paypal si sa completati cu emailul cu care sunteti inregistrat pe payza.
4. Dupa asta dati save si totul este completat si deja generati bani .Pot sa-mi invit si prietenii?

Bineinteles. Digital Generation are si un program de refferali pe doua niveluri :
Dupa referali nivelul 1 primiti 20% (6$ de la un thread gratis) iar dupa referali care au fost adusi de referalii vostrii primiti 10% din suma generata de acesti referali.

Exemplu:
Daca se inscriu 10 prieteni vei avea 60$ pe luna doar din ce fac ei, plus 30$ ai tai vei avea 90$ !  
Daca prietenii tai inscriu la randul lor cate 5 prieteni fiecare vei avea inca 5prieteni x 5fiecare x 3$ = 75$
Total ar fi un 165$ pe luna aproximativ 500 de lei daca tu inscri 10 prieteni iar ei la randul lor inscriu cate 5 prieteni !
Dar poti inscrie prieteni nelimitat, totul depinde de tine, de cati prieteni ai si de modalitatea de promovare aleasa ! Promovarea pe facebook si pe twitter este cea mai buna + status la messager = success garantat !!!

Dovezi de plata de la acest program:
Acum ca te-ai convins ca acest site plateste cu adevarat, nu ramane decat sa te inregistrezi aici si sa le spui la toti prietenii tai sa se inregistreze si astfel vei castiga si mai mult !!!
E pacat sa nu faci bani cat timp ai calculatorul pornit, nu ?
$30 pica cam 100 de lei in banii nostri plus inca cateva sute de lei de la prietenii nostri :DInregistreaza-te ACUM AICI !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu